Cautare

830 de rezultate pentru "iortoman lucian fotografi" (5.71 secunde)
Protocolul de colaborare parlamentara intre PSD si PRM va fi incheiat dupa 16 mai, au anuntat ieri Viorel Hrebenciuc si Lucian Bolcas, liderii grupurilor PSD si PRM din Camera Deputatilor.
Avand in vedere ca Lucian Bute era la acel moment una dintre personalitatile romane cu cea mai mare cota de popularitate, Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.
Cele 100 de persoane ramase in sala dupa prima faza a alegerilor, care a durat mai bine de sapte ore, au optat pentru consilierii locali Ionut Stroe si Lucian Mincu, Cristian Burada si Minel Veghea.
Lucian Bolcas (PRM) a spus ca Romania are doua coduri penale, unul in vigoare si altul care urmeaza sa intre in vigoare dupa 1 septembrie.
Un astfel de caz apare si in cartea autobiografica HRONICUL SI CANTECUL VARSTELOR a lui Lucian Blaga. El descrie o intamplare din vara anului 1904, din Muntii Apuseni:
Cazul a fost relatat de psihologul Lucian Iordanescu, prin intermedierea realizatoarei TV Elena Lasconi, intr-o emisiune televizata la care am participat si eu.
El a comentat astfel afirmatiile inspectorului-sef al Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, care a spus ca magistratii au avut dosare la DNA - Spanacul a invins contrabanda - un titlu care atrage atentia in presa ultimelor zile.
PRM cere desecretizarea dosarului lui Hayssam pentru stabilirea relatiilor acestuia cu PSD Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a cerut si el desecretizarea dosarului lui Omar Hayssam, dar din considerente aproape opuse celor formultate de PSD.
Vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, a declarat ieri Agentiei Mediafax ca, in situatia in care Radu Timofte ar dori sa se inscrie in PRM, conducerea partidului va analiza cazul acestuia.
Gaura de 3,3 milioane de lei la bugetul local Instanta Tribunalului Judetean Hunedoara i-a obligat pe primarul Carol Schreter impreuna cu seful Serviciului cadastru, Lucian Dragomir, si Andrei Ianosi sa plateasca 78.471,3 lei si 3.233.122,34 lei, reprezentand redeventele neconstituite si neincasate si penalitatile de intarziere aferente.
Social-democratul Miron Mitrea, Daniela Popa de la PC si Lucian Bolcas de la PRM au fost reconfirmati ca vicepresedinti ai Camerei.
La randul sau, vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a declarat ca nominalizarea este "o mutare politica" prin care PSD "se compromite".
Un alt reprezentant al opozitiei, deputatul PRM Lucian Bolcas nu ia nici el in serios decizia CNSAS. El spune ca nu este o institutie credibila si, in consecinta, ii este indiferent verdictul dat in cazul presedintelui Basescu.
In Ucraina, tona de ciment costa 30 de dolari, dar, spre exemplu, daca folosesti fonduri UE, trebuie sa cumperi materii prime tot de pe piata comuna", a afirmat Lucian Capitanescu, director la Erpia SA Craiova, societate de constructii.
Astfel, decizia sefului deputatilor a fost criticata de deputatii Marton Arpad (UDMR), Petru Calian (PC) si Lucian Bolcas (PRM), dar a fost apreciata de democrati si de liberali.
Este vorba de Stelica Costache, de 33 de ani, din Ion Corvin, consilier PD, aflat la volanul autoturismului, si Lucian Cete, tot din Ion Corvin.
Decizia PN„CD de a se abtine la votul care se va da pentru primirea PD ca membru asociat al PPE "este sinonima cu decizia de a nu vota impotriva primirii PD ca si membru asociat al PPE" si nu este un blam pentru democrati, a declarat recent vicepresedintele Lucian Balan.
Presedintele de sedinta, Lucian Bolcas (PRM), le-a propus parlamentarilor prelungirea programului, astfel incat sa fie analizate si rapoartele de activitate ale SRR si Societatii Romane de Televiziune, lucru care nu a fost acceptat de plen.
Aceasta pozitie a fost intarita si de presedintele de sedinta, depuatul PRM Lucian Bolcas, care a precizat ca propunerea a intrunit numarul de voturi necesar unei legi ordinare, iar contestatarii se pot adresa Curtii Constitutionale daca au alta parere.
Cat priveste PRM, vicepresedintele Lucian Bolcas a afirmat: "Gestul PC a dat dovada de infantilism politic. Ei au facut un joc de-a hotii si vardistii in care au vrut sa fie din hot vardist, nu se poate!
google-analytics.com